UZ PRAVU PODRŠKU MOŽETE DA OBEZBEDITE POSAO PO MERI SVIH ZAPOSLENIH

Želite da proširite svoj tim vrednim i kvalitetnim radnicima ali nemate uslova za to? Evo načina na koje MOŽETE da obezbedite #PosaoPoMeri svih zaposlenih:

Prijavite se na konkurs Podsticajnog fonda za zapošljavanje osoba sa invaliditetom i obezbedite neophodna sredstva za zapošljavanje stručnog i kvalitetnog kadra.

Fond nudi širok spektar podrške poslodavcima pri zapošljavanju osoba sa invaliditetom: od finansijske podrške sve do treninga za unapređenje poslovanja i profesionalne konsultantske podrške pri razvoju biznis plana.

Konkurs je otvoren do 30. septembra 2024. godine.

Prijavne formulare, kao i detaljne informacije o uslovima konkursa, možete preuzeti na sajtu Fondacije Ana i Vlade Divac https://www.divac.com/FondPoMeri

Fond su osnovali Fondacija Ana i Vlade Divac, Grad Kragujevac i Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) a deo je projekta „Posao po meri: Ekononomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom“ koji sprovode #tvojFMI @caritas_srbije @fondacijadivac @smartkolektiv @cil.srbija uz podršku @usaidserbia

@redasp_sumadija_i_pomoravlje @gukragujevac

#PosaoPoMeri#osobesainvaliditetom#ekonomskoosnazivanje#FondPoMeri

Izvor: www.facebook.com/cil.srbija/